Lipseste plugin-ul de Flash.

Get Adobe Flash player

AcasaDescriereActivitatiCalendarAchizitiiPublicitate & InformareResurseContact

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

UN PROIECT

CADI - ELEUTHERIA

 

ÎN PARTENERIAT CU

institutul roman de training

Noutati

Achizitia de servicii de consultanță sanitară și de siguranță in munca și servicii de consultanță Ón protecția contra incendiilor

2013-01-09 09:08:22

Asociaţia „Institutul Român de Training”, în calitate de partener în cadrul proiectului „Competenţe europene pentru mediul rural”, cofinanțat prin  Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, în baza contractului nr. 83/5.2/S/49766,  dorește achiziționarea prin achiziție directă, de servicii de consultanță sanitară și de siguranță in munca (Cod CPV 71317210-8) și servicii de consultanță în protecția contract incendiilor (Cod CPV 71317100-4).

Locația de furnizare a serviciilorBucurești, Splaiul Unirii, nr. 4, Bloc B3, Sc. 1, Etaj 6 , Ap. 23, Sector 4.

Durata contractului: 9 luni de la semnarea contractului.

 Caracteristici minimale ale serviciilor prestate:

În cadrul contractului de prestări servicii, ofertantul va efectua următoarele activităţi:

·         Instructaj introductiv general pentru fiecare persoană nou angajată în cadrul proiectului mai sus menționat

·         Instructaj la locul de muncă pentru fiecare persoană nou angajată în cadrul proiectului mai sus menționat

·         Instructaj periodic pentru persoanele angajate în cadrul proiectului mai sus menționat

·         Asistenţă gratuită în cazul controalelor efectuate de Inspectoratul de Protecţia Muncii, a Brigăzii de Pompieri sau orice alte organe de control.

·         Verificarea cunostințelor dobandite de către salariați în domeniul situațiilor de urgență, în cadrul instructajelor la locul de muncă și cele perioadice

·         Verificarea cunoașterii și aplicării de către toți lucrătorii a măsurilor prevăzute în planul de prevenire și protecție

Doritorii sunt rugaţi să contacteze achizitorul pentru informaţii suplimentare la adresa Splaiul Unirii, nr. 4, Bloc B3, Sc. 1, Etaj 6 , Ap. 23, Sector 4, Cod 040031, Bucureşti sau la tel/fax: 021.311.68.58, e-mail: letitia.batfoi@irt.ro  - persoana de contact Letiția Bâtfoi.

Ofertele se vor transmite prin e-mail la adresa: letitia.batfoi@irt.ro sau în format de hârtie la adresa Splaiul Unirii, nr. 4, Bloc B3, Sc. 1, Etaj 6 , Ap. 23, Sector 4, Cod 040031, Bucureşti:  până la data de 15.01.2013, ora 11.00.