Parteneriat

În misiunea noastră, ne sunt alături Institutul Român de Training şi Institutul Român pentru Educaţie şi Incluziune Socială. Vă prezentăm, în câteva cuvinte, specificul activităților fiecărui partener:

Fundaţia CADI-Eleutheria

Înfiinţată în anul 2004, Centrul pentru Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI) este o fundaţie specializată în programe pentru dezvoltare socială și economică. Fundaţia CADI-Eleutheria realizează proiecte de dezvoltare a resurselor umane, ce se desfășoară în diferite regiuni ale țării, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Institutul Român de Training

Asociația Institutul Român de Training s-a fondat în 2002 având la bază credința că învățarea este o călătorie pentru toată viața, iar de atunci contribuim la această călătorie atât prin dezvoltarea funcţiei de formare în România, cât și prin programele de training pe care le dezvoltăm și livrăm.

Institutul Român de Educaţie şi Incluziune Socială

Institutul Român de Educaţie şi Incluziune Socială este o organizaţie de dezvoltare comunitară care realizează programe de calificare profesională pentru a creşte capacitatea de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.