25 Jul

Seminarii de conștientizare stil de viață sănătos – o nouă activitate

Ne pregătim să demarăm o nouă activitate în cadrul proiectului- 25 de seminarii de conștientizare privind un stil de viață sănătos. Prin aceste seminarii ne propunem să creăm un cadru în care oamenii să conştientizeze care sunt principiile pentru un stil de viață sănătos, bazat pe obiceiuri sănătoase și echilibrate, care să ne ajute să trăim o viaţă împlinită, atât în plan privat, în familie și comunitate, cât și în viaţa profesională. Un stil de viață dezordonat, caracterizat de excese, va afecta măsura în care suntem activi profesional, precum și calitatea muncii pe care o vom putea realiza.

În acest context, am selectat câteva teme deosebit de relevante pentru susținerea unui stil de viață sănătos: alimentația sănătoasă, sănătatea reproducerii, igiena personală şi a locuinţei, primul ajutor, echilibrul psiho-emoțional, vaccinurile şi relaţia cu medicul.

Pe lângă informaţiile despre toate aceste teme pe care le vor primi direct de la o persoană cu pregătire medicală,  beneficiarii vor avea acces şi la produse de curățenie a casei şi de îngrijire personală, pentru a putea pune mai bine în practică ceea ce vor afla în timpul seminarului.

Copyright © 2014-2015. Toate drepturile rezervate.